qr

Prospecto.hu APK

A legújabb katalógusok akciókkal és promóciókkal Magyarország összes üzleteiből.

Version2.0.3 (306)
UpdatedSep 05, 2019 (11 months ago)
DeveloperProspectoGroup JSC
CategoryApps, Shopping
IDhu.prospecto.m
Installs10,000+

A Prospecto.hu egy mobil alkalmazás, amellyel kényelmesen böngészheted az összes katalógust az okostelefonodon. Most már kereshetsz közeledben lévő üzleteket, ellenőrizheted nyitvatartási idejüket, és aktuális akciókat és ajánlatokat találhatsz, amelyek naponta frissítenek. A katalógusok böngészése közben könnyen hozzáadhatod a kívánt termékeket a személyes bevásárlási listádhoz.

Tulajdonságok:
* Osszd meg a tartózkodási helyedet, és az alkalmazás automatikusan megjeleníti térképen a hozzád legközelebb eső üzleteket
* Keress üzleteket a térképen, és ellenőrizzd az nyitvatartási idejüket
* Keress promóciókat a kívánt termékről a keresősávon
* Jelöld meg kedvenc üzleteited, és találd meg őket egyetlen kattintással
* Adj hozzá termékeket a bevásárló listádhoz a katalógusok böngészése közben
* Állítsd be a figyelmeztetőt és kapj értesítést, amikor új ajánlatok lesznek elérhetők

A katalógusok kategóriák szerinti keresése még könnyebbé vált. Átlapozhatsz minden szupermarket, készülék, házi és kerti, bútor-, informatikai, sport, ruházati üzlet és drogéria onlájn oldalán. Termékeinket tematikus gyűjteményeinkben is böngészheted mint a " Bútorzat ", " Nőknek" és még sok más. Kövesd könnyedén a legjobb akciókat a Pepco, a Lidl, a Euronics, a Metro, a Obi, az IKEA, a Aldi, a Media Markt, a eMAG és sok több jól ismert üzletben. Ezzel a mobil alkalmazással gyorsabban megtalálhatod a kívánt termékeket, amivel megtakaríthatsz a vásárlásaidban, bárhol is vagy.
Mindezek a funkciók és még sok minden megtalálható az Te mobil alkalmazásodban.
Boldog böngészést kívánunk! Megígérjük, hogy rendszeresen fejlesztjük és frissítjük az alkalmazást, hogy minding hasznos segítséget tudjon nyújtani a vásárlásaid tervezése során. Örülnénk, ha visszajelzést hagynál itt.

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, kapcsolatba léphetsz velünk a következő címen: office@prospecto.hu és válaszolunk egy napon belül.


Email: office@prospecto.hu

See more
See more

See more