Fatura Tatimore nga Celulari

Anúncio

Última versão

Atualizar
3 de nov de 2018
Desenvolvedor
Categoria
Google Play ID
Instalações
1.000+

App APKs

App eFatura.al

eFatura.al është një program në celular që mundëson ndertimin e faturave tatimore të miratuara nga celulari.

Nëse merreni me shitje në terren?
Nëse prerja e faturës tatimore është vonesë për ju?
Programi eFatura iu mundëson të prisni fatura tatimore të miratuara nga telefoni juaj.
Fitoni kohë dhe shpejtësi, llogaritje të sakta, prakticitet për çdo moshë.
Telefono tani: 0692040640
2RM Lab shpk
Ler mais