See more ❯
See more ❯

Information

AppsPuterea Dragostei - Voteaza concurentul preferat APK
IDcom.puterea.dragostei
DeveloperHywdx Software
Emailhywdxcreative@gmail.com
Version2 (2)
UpdatedMay 11, 2019 (11 months ago)
Release dateMay 08, 2019 (11 months ago)
Installs1 K+

Do you want to meet your great love?

Ai curaj sa traiesti o adevarata poveste de iubire in fata camerelor de luat vederi? Vino la CASTING!

„Puterea dragostei”/ „Power of Love”, un reality show matrimonial adaptat dinamismului vietii cotidiene moderne, in care participantii vor avea sansa de a trai magia iubirii si de a-si schimba cu adevarat viata.
6 femei si 6 barbati vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.

Publicul isi voteaza, saptamanal, favoritul
In calatoria participantilor spre gasirea dragostei adevarate un rol important il va avea si publicul, cei de acasa avand dreptul sa isi voteze concurentul favorit. In fiecare saptamana, participantul, barbat sau femeie, care atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu in bani. Fiecare concurent va putea castiga simpatia celor de acasa prin modul in care se comporta atat in casa, cat si in afara acesteia.

Intrebarea pe care o genereaza reality-ul si miza acestuia transforma formatul intr-un adevarat experiment social: este posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt nevoiti sa interactioneze doar cateva ore pe zi? Cat de usor sau de dificil se pot descoperi afinitati sau, dimpotriva, disonante, intre persoane care nu stiu absolut nimic una despre cealalta? Si cum se construieste increderea si se aprinde cel mai greu de definit sentiment: dragostea?
Toti cei care au implinit varsta de 18 ani si care au curajul sa traiasca o experienta unica a iubirii in fata camerelor se pot inscrie la casting accesand aplicatia.

Puterea Dragostei - Voteaza concurentul preferat APK