qr

Radio Crestin Ortodox APK

Christian religious radio everywhere! God be with you! Amen!

Version1.1 (8)
UpdatedDec 14, 2018 (2 years ago)
DeveloperTurbo Frog Apps
CategoryApps, Music & Audio
IDcom.turbofrogapps.radiocrestinortodox
Installs5,000+

Aplicatia Radio Crestin Ortodox va aduce mai aproape de Sfanta Taina Bisericeasca si de Cuvantul Bun al Mantuitorului Nostru Iisus Hristos printr-o selectie de posturi religioase de pe teritoriul Romaniei.
Aplicatia necesita conexiunde la internet, iar pentru majoritatea posturilor timpul de conectare este de aproximativ 5-10 secunde cu precizarea ca unele radiouri nu emit tot timpul. 2019 2020
Aplicatia cuprinde posturi radio nationale precum: Trinitas, Doxologia, Renasterea, etc., dar si locale precum: Catedrala Mitropolitana Sibiu si Catedrala Ortodoxa Veche din Arad.
Aplicatia este ideala pentru credinciosii ce nu pot ajunge la Biserica in zilele de post si rugaciune din calendar, dar pot asculta Sfanta Liturghie gratuit cu aplicatia noastra.
Tematica radiourilor cuprinde slujbe in direct din diferite Biserici importante, stiri si informatii religioase si de asemenea interviuri si emisiuni ce dezbat probleme dogmatice.
"Viata este darul lui Dumnezeu pentru noi. Modul in care o traim este darul pe care noi il facem lui Dumnezeu" - Michelangelo Bunoarroti.
Doamne Ajuta, auditie placuta si Iisus sa va calauzeasca in tot ceea ce faceti!


Email: turbofrogapps@gmail.com

See more
See more

See more