qr

Ramadan Boken APK

A book about Ramadan.

Version1.1 (2)
UpdatedMay 16, 2020 (4 months ago)
DeveloperVites
CategoryApps, Books & Reference
IDcom.vitesdev.ramadanbok
Installs100+

I Allahs den Nåderikes den Barmhärtiges namn.
Tiden för den välsignade månaden ramadan är här. Det känns som att det var igår vi tog farväl från den och nu snart så ska vi välkomna den igen.
Sannerligen är Allah den mest Barmhärtige mot sina tjänare, och av Hans barmhärtighet är att han har skänkt månaden ramadan till oss; en månad fylld med goda handlingar, barmhärtighet och förlåtelse, månaden då belöningarna fördubblas och paradisets portar öppnas. Det är månaden då Han sände ner Koranen som en vägledning och ljus till mänskligheten.
Om du når ramadan så ska du veta att det är en stor välsignelse från Allah och inga skatter i världen kan komma i närheten av gåvan av att inträda månaden ramadan.
I denna bok så har bror Amirsaman Zare samlat verser från Koranen samt profetens صلى الله عليه وسلم uttalanden gällande månaden ramadan. Jag har läst igenom den och är övertygad om att varje person som läser den kommer att dra nytta av den. Och för att verkligen förstå hur välsignad denna månad är måste man veta vad Allah och hans profet صلى الله عليه وسلم har nämnt om den.
Jag ber Allah att han låter oss inträda denna månad med styrka och glädje och att vi i slutet av den kommer ut förlåtna och starkare än vad vi va.
Abu Abdurrahman
25 sha’ban, 1440 efter hijra

What's New

Appen har blivit uppdaterad med en ny ljudbok och en nyare version av boken.

Email: vites.for@gmail.com

See more
See more