Receta ime me 100+ receta gatimi shqip

Latest Version (APK)

Information

Packagecom.Idev.Recetaime
Version1.4 (5)
Updated2018-09-13
Size4 MB
Installs 5,000
CategoryFood & Drink

Tags

Free download Receta ime - receta gatimi shqip 1.4 apk app latest version for android

Description

Në këtë aplikacion do të gjeni receta gatimi shqip nga kuzhina shqiptare dhe ajo e huaj, të zgjedhura me kujdes. Të gjitha recetat vijnë me udhëzime të shoqëruara me fotografi. Aplikacioni është shumë i thjeshtë për tu përdorur.

Receta ime e bën gatimin argëtues, te shpejtë dhe të lëhte.

Shkarko aplikacionin dhe fillo gatuaj, sepse nuk ka asnjë dashuri më të sinqertë se sa ajo për ushqimin.

You are what you eat!

What's New

Receta ime

Latest Version

Receta ime - receta gatimi shqip 1.4

Updated: 2018-09-13 (1 year ago)


qr-code
1.4 (5) 2018-11-06