Strike up words, learn the rules of writing one by one and get spelled to spell.

Latest Version (APK)

Information

Packagedk.dsn.roplus
Version1.0.8 (11)
Updated2018-11-29
Size2 MB
Installs 1,000
CategoryBooks & Reference

Tags

Free download Retskrivningsordbogen Plus 1.0.8 apk app latest version for android

Description

Retskrivningsordbogen Plus, RO+, fra Dansk Sprognævn er den officielle danske retskrivningsordbog, som er et uundværligt værktøj i det daglige skriftlige arbejde på jobbet og i skolen.

Du kan hurtigt og nemt slå et ord op og se den korrekte stavemåde i RO+. Du kan også lege med ordene ved hjælp af ordbogens avancerede søge- og filtreringsfunktioner. Du kan finde ord ved forlæns og baglæns søgning, du kan indskrænke søgningen til bestemte ordklasser, du kan søge på mønstre af vokaler og konsonanter osv.

I RO+ finder du også retskrivningsreglerne. Her kan du fx læse om hvordan man sætter komma, hvordan man bruger apostroffer og bindestreger, og hvornår man skriver en ordforbindelse i ét eller to ord.

Ordbogen bliver løbende opdateret. Opdateringerne foregår automatisk når RO+ er online. Når du er offline, virker ordbogen også så du kan slå op i den hvor som helst og når som helst.

En gang om måneden modtager du et retskrivningstip så du kan blive klogere på apostroffer, anførselstegn, store og små bogstaver og meget mere. Push-beskederne kan slås fra i din mobils indstillinger.

What's New

Mindre forbedringer

Latest Version

Retskrivningsordbogen Plus 1.0.8

Updated: 2018-11-29 (12 months ago)


qr-code
1.0.8 (11) 2019-03-18