qr

Rječnik Stranih Riječi APK

Dictionary of the Croatian language.

Version1.0.6 (7)
UpdatedOct 03, 2018 (2 years ago)
DeveloperAntun Koncic
CategoryApps, Books & Reference
IDcom.dekoraktiv.android.rsr
Installs1,000+

Rječnik Stranih Riječi

Kratke Upute:
Za pretraživanje rječničke baze upišite traženu riječ u okvir za pretraživanje, odaberite natuknicu iz padajućeg izbornika ili dodirnite tipku za pretraživanje na Vašoj tipkovnici.

Uvjeti Korištenja:
Ova aplikacija distribuirana je u nadi da će biti korisna, ali bez ikakvog jamstva, čak i bez podrazumijevanog jamstva trgovinske prikladnosti i/ili odgovaranja određenoj svrsi.

Intelektualno vlasništvo nad bazom podataka pripada nakladničkoj kući Znanje d.o.o. Navedena baza podataka javno je dostupna na mrežnim stranicama nakladničke kuće. Slijedom navedenog, autor aplikacije ne može snositi odgovornost za sadržaj iste. Ukoliko podatke smatrate netočnima, molimo Vas obratite se autoru navedene baze podataka.

Tehničke Informacije:
Aplikacija je primarno namijenjena za uređaje s Android Lollipop (5.0) operativnim sustavom te novije. Iako je aplikaciju moguće instalirati na uređaje s Android Ice Cream Sandwich (4.0) operativnim sustavom, rad aplikacije u takvim uvjetima nije dovoljno ispitan.

Ukoliko prilikom korištenja aplikacije naiđete na tehničke poteškoće, molimo Vas o tome hitno obavijestite autora iste. Google Play komentari, za razliku od pismene komunikacije putem elektroničke pošte, ne olakšavaju i/ili ubrzavaju uklanjanje eventualnih tehničkih nedostataka.


Email: antun.koncic@gmail.com

See more