Газета Tema сайте еште носители в Интернете электронной preferuar электронной Tere shqiptareve!

Реклама

Последняя версия

Версия
Обновить
1 авг. 2015 г.
Разработчик
Google Play ID
Количество установок
5 000+

App APKs

Gazeta TemA APP

Gazeta TemA Online eshte media online e preferuar e tere shqiptareve. Cdo moment ju gjeni lajmin e fundit me nje analize korrekte dhe inteligjente. Prej disa vitesh eshte media online me e sukseshme. Se fundmi Gazeta TemA eshte pasuruar dhe me nje portal video: TemATV.

Editori i Gazetes TemA eshte gazetari i njohur shqiptar Mero Baze. Cdo dite ju mund te lexoni komentin e tij mbi ceshtjet me te rendesishme te panorames politiko-ekonomike shqiptare.

Gazeta TemA eshte dhe nje sukses persa i perket teknologjise. Ne bashkepunim me MCN ajo ofron ne menyre te vazhdueshme risi teknologjike per te mundesuar nje komunikim sa me te shpejte e sa me te hapur me lexuesit e saj.

Sepse TemA ekziston per ju!
Подробнее…