qr

SaktGabim Kuriozitete Kuiz APK

Vendosni nëse kuriozitetet e treguara janë të vërteta apo të gabuara.

Version1.1 (2)
UpdatedAug 31, 2015 (5 years ago)
DeveloperTetova Developers
CategoryGames, Trivia
IDcom.albstudents.flakki.saktgabimkuriozitete
Installs10,000+

Vendosni nëse kuriozitetet e treguara janë të vërteta apo të gabuara. Por mendoni shpejt, pasi koha është kundër jush! Fakte befasuese në një sërë temash. Provoni njohuritë tuaja të përgjithshme! Por keni kujdes, kuriozitete të gabuara janë të përziera me ato të vërtetat.


***MBI 300 KURIOZITETE INTERESANTE – POR CILAT JANË TË VËRTETA ?
Vëni njohuritë tuaja në provë! Qoftë ajo gjeografi, shkencë, film, muzik, sport apo ndonjë temë tjetër.

***GJENI RRUGËN TUAJ NË TË GJITHA NIVELET!
Nivele të panumërta në metodonën me një lojtar që do të thotë se argëtimi është i pafundëm – dhe ju patjetër do të mësoni diçka të re gjatë kësaj rruge!

***NJOHURI EMOCIONUESE NË DUEL ME EKRAN TË NDARË!
Sfido miqët tuaj! Dy lojtar mund të sfidojnë kundër njëri tjetrit në të njejtën paisje.

***NUK KA NEVOJ PËR REGJISTRIM, PA REGULLA TË KOMPLIKUARA!
Vetëm vazhdoni dhe bëni qef! :)


Email: flakron.sa@hotmail.com

See more
See more

See more