qr

Sayang 2 - Nella Kharisma APK

Bagi anda yang sedang kasmaran, yang terbaru sayang 2 - Nella kharisma

Google Playcom.sayang.dua
CategoryGames, Music
DeveloperWULUNG
Version1.0 (1)
UpdatedApr 22, 2019 (12 months ago)
Installs500+

Bagi anda yang sedang kasmaran, yang terbaru sayang 2 - Nella kharisma
cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati
andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi
rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku
cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati
andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi
rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku
andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi
rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem Atik
aplikasi ini hanya berisi musik dan video, hanya untuk mengisi waktu hiburan anda.



Email: g.system9982@gmail.com

Latest Version

1.0 (1) Apr 22, 2019
icon
Sayang 2 - Nella Kharisma
Download