qr

SBR Nexus APK

The SBR Nexus App is the App for all the latest business & industry news

Version1.2.1 (6)
UpdatedOct 07, 2019 (1 year ago)
DeveloperApp Imperium B.V.
CategoryApps, News & Magazines
IDcom.newsfolio.sbrnexus
Installs100+

De SBR Nexus App voorziet u van het laatste nieuws over verschillende industrieën zoals de banken sector, de bouw, dienstverlening, duurzame energie, gezondheidszorg en nog veel meer. U kiest de industrieën die u wilt volgen en de geavanceerde zoekmachines van News Supply scannen voortdurend het web om u van al het laatste nieuws in de SBR Nexus App te voorzien. De SBR Nexus App maakt gebruik van informatie uit alle betrouwbare en toonaangevende media. De chronologische newsfeeds in de app zijn uniek. Niet alleen laten wij de populairste nieuwsberichten zien, maar ook belangrijke social media berichten komen op uw scherm voorbij. Alles in één App!De applicatie is zeer gebruiksvriendelijk en u swipet makkelijk door alle berichten.

Andere features in de App:

- Notificatie centrum waar u kan instellen hoeveel notificaties u wilt ontvangen.

- Accountant zoeken

- De laatste videos van ons SBR Nexus youtube kanaal

- Opslaan & delen van artikelen

Verder kunt u via een formulier 3 klanten opgeven waar u het laatste nieuws over wil ontvangen. News Supply krijgt deze aanvraag binnen en zorgt ervoor dat uw feed binnen 5 dagen beschikbaar is in uw eigen app.Voor meer informatie over de app verwijzen wij u naar sbrnexus.nl.

Met de SBR Nexus App bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit uw industrie. Geleverd door alle belangrijke online kranten en social media kanalen.

SBR Nexus, ABN Ambro, ING, Rabobank, Banken, Nieuws, Industrie

What's New

Small Bug fixes

Email: alexander@newssupply.com

See more

See more