Selamat Hari Ibu atau Happy Mother's Day to all mothers around the globe.

Advertisement

Latest Version

Version
Developer
Category
Installs
1,000+

App APKs

Selamat Hari Ibu APP

Selamat Hari Ibu Ibu kita berbuat begitu banyak bagi kita. Mereka adalah sebahagian besar daripada kehidupan kita bahawa ia boleh menjadi sukar untuk mengetahui apa yang perlu ditulis dalam kad atau bagaimana untuk memberitahu mereka berapa banyak yang mereka maksudkan dengan kami.

Sebagai ibu diri sendiri, saya telah memutuskan untuk membuat ia Khas dengan pemikiran dan keikhlasan dengan menghantar ibu kita mesej hari ibu khas dalam bentuk kad dengan pengekodan Khas terutama untuk mereka, bergantung pada rasa anda dan sesuai dengan sikap ibu anda. Pastikan untuk menyimpan beberapa kualiti yang baik ibu anda dalam fikiran semasa anda menulis mesej hari ibu anda.

"Selamat Hari Ibu" applikasi permohonan menawarkan pelbagai grafik kreatif dan template yang khusus kepada semua ibu, grannies, grannies besar, anak-anak langkah dan angkat ibu yang akan meraikan "Hari Ibu " dengan ucapan khas.

Selain daripada sambutan Krismas dan hari jadi Hajat, menghantar ibu kami ini "Hari Ibu" adalah salah satu saat yang paling dijangkakan kerana ini adalah peluang yang anda menunjukkan penghargaan dan kesyukuran kepada mereka.

Walaupun ada orang di luar sana yang mempunyai keupayaan untuk memberi dorongan pada hari ibu dengan sambutan besar-besaran, Terdapat juga mereka yang tidak cukup bernasib baik untuk mempunyai perayaan mereka sendiri-tetapi melalui permohonan ini "Selamat Hari Ibu", anda mungkin baru sahaja menemui penyelesaian.

Dengan "mesej Selamat Hari Ibu" dan Salam, ia pasti akan meletakkan senyuman yang luas di muka mereka! Ia juga membuat orang merasa tambahan Khas!

Sebelum ciptaan teknologi moden, cara fesyen lama untuk menyampaikan ucapan hari ibu kepada ibu/nenek Keluarga, ibu-pemegang rakan atau orang yang disayangi sering melalui e-mel atau pos. Walaupun ada orang yang masih mengamalkan cara konvensional menghantar kad ucapan yang mungkin mengambil masa untuk perjalanan ke sisi lain di dunia, mesej hari ibu Happy ini dengan kad ucapan yang indah bercita-cita untuk membuat pengalaman anda untuk menyampaikan anda Salam atau ingin lebih mudah, boleh dipercayai dan dengan kelajuan-hanya di hujung jari anda.

Semua ia memerlukan anda adalah telefon bimbit, komputer riba atau desktop. Permohonan ini adalah kesederhanaan. Mesej hari ibu gembira ini dengan kad ucapan yang indah tersedia untuk mana-mana pengguna Android.

Hanya muat turun pautan, pilih kad ucapan pilihan anda, ketik dan kongsinya dengan keluarga, rakan atau orang yang anda sayangi.

Anda boleh berkongsi sapaan melalui Facebook, WhatsApp, Messenger, Instagram dan senarai itu menyala. Mesej hari ini ibu gembira dan Salam adalah lebih mudah untuk pengguna Android mereka.

Berharap anda semua suka Reka bentuk mudah dengan pengekodan yang bermakna terutamanya untuk semua ibu di seluruh dunia.

Hari ibu gembira kepada semua orang di seluruh dunia!

Tuhan memberkati!
Read more