qr

ShiteSot APK

ShiteSot.com - Epiqendër e Shitblerjes Shqipe - Shite sot, mos e lë për mot!

Version1.0.1 (5)
UpdatedDec 31, 2017 (3 years ago)
DeveloperPoenta Labs
CategoryApps, Shopping
IDcom.poentalabs.shitesot
Installs1,000+

ShiteSot është vendi i grumbullimit mbarëshqiptar për shitblerje. Me një komunitet tepër aktiv si dhe shërbim për konsumatorë të nivelit botërorë, ShiteSot është epiqendër e gërshetimit të interesave si për shitësit ashtu dhe blerësit shqiptarë.

Tani edhe me aplikacion ekskluziv për Android, përvoja juaj e shitblerjes bartet në një dimension krejt tjetër. Shkarkojeni këtë aplikacion FALAS për të shfletuar mes zgjedhjesh të shumëta për blerje apo dhe të i ekspozoni lehtësisht produktet tuaja përmes shpalljes, si p.sh. makina, smartphone dhe teknologji, pajisje elektronike, interiere dhe gjësende tjera shtëpiake, dhe çfarë jo tjetër.

Si platformë e vurë në shërbimin tuaj, ShiteSot mundëson:

- Gjetje të shpejtë të produkteve që dëshironi
- Filtrim të lehtë përmes kategorive dhe lokacionit
- Komunikim i drejtëpërdrejtë me shitësit
- Vendosje e shpalljes tuaj në vetëm 1,2,3 dhe gati!

Është Shqip. Për Shqiptarë. Që Shqip Shesin!

ShiteSot - Epiqendër e Shitblerjes Shqipe

Për më tepër informata vizitoni
http://www.shitesot.com

Mënyra të tjera për të kontaktuar ShiteSot:
https://www.facebook.com/shitesot
https://www.twitter.com/shitesot/
https://www.instagram.com/shitesot/


Email: hello@poentalabs.com

See more
See more