qr

Småpenge APK

With Pennies from Spar Nord introduced children as young as 3 years for Danish money.

Version1.0.4 (1000004)
UpdatedFeb 11, 2018 (3 years ago)
DeveloperSpar Nord Bank
CategoryGames, Educational
IDair.dk.sparnord.smaapenge
Installs100+

Med Småpenge introduceres børn helt ned til 3 år for danske penge. I selskab med skønne og gakkede karakterer lærer ungerne om værdien af danske mønter, mens de har det sjovt. Mød den altid sultne sparegris og vis den rare købmand, at du ved, hvad tingene koster. Lær også om, hvordan mønterne ser ud, og hvilken værdi de repræsenterer. Småpenge er designet til de allermindste, men er også sjovt for de lidt større børn. Spillet er i øvrigt også velegnet til at spille sammen med børnene – på den måde indledes en lærerig snak om, hvad penge i det hele taget er for noget. Småpenge indeholder 4 spil, som udfordrer børnene på forskellige måder. Alle spil kan spilles fra 3 år.

Dine børn lærer
- Mønternes værdi
- At spare op
- Hvad tingene koster
- At tælle sammen
- Mønternes udseende
- Småpenge pirrer børnenes fantasi og opfordrer til at fortsætte legen, når iPaden slukkes. Med en tidlig introduktion til penge og værdi får børnene et godt udgangspunkt for økonomisk bevidsthed.

Om Spar Nord
Spar Nord har udgivet Småpenge med det mål at lære børn om penge. Småpenge er ikke et kommercielt produkt og vil altid forblive gratis.

What's New

Velkommen til Småpenge! Et online spil for de mindste. Rigtig god fornøjelse :-)

Email: mobilbank@sparnord.dk

See more
See more

See more