qr

Smart Alert APK

Smart Alert helps early detection depressive or manic episodes.

Version2.3.7 (82)
UpdatedAug 21, 2019 (2 years ago)
Developerappyhapps.nl
CategoryApps, Medical
IDnl.appyhapps.activitymonitor
Installs100+

Smart Alert is de app die je helpt om op tijd op te merken dat het minder goed met je gaat (misschien een beginnende depressieve episode) of juist een beetje te goed met je gaat (misschien een beginnende manische episode).

Smart Alert doet dit door slim te kijken naar hoe je je smartphone gebruikt. Hiervoor kijkt Smart Alert naar je smartphone gebruik, hoe lang het scherm aan staat, hoe vaak het scherm aan en uit gaat, het gebruik van social media apps, hoe vaak en hoe lang je telefoongesprekken voert, hoe veel afstand je aflegt, hoeveel je loopt (alleen als je smartphone een stappenteller heeft) en hoe het met je nachtrust gaat.

Smart Alert leert steeds beter te herkennen wat normaal is bij jou en wat mogelijk afwijkend is.

Ook kun je dagelijks bijhouden hoe je zelf vindt dat het met je gaat. Je kunt dit terug zien en in een volgende versie van Smart Alert wordt dit ook gebruikt om je nog nauwkeuriger op het juiste moment te waarschuwen.

Ook kun je instellen dat je een melding wilt krijgen als je vandaag je smartphone veel langer gebruikt of meer met social media apps bezig bent dan je zelf wilt.

Let op: Smart Alert is een experimentele app die wordt ontwikkeld op verzoek van GGZ Friesland (www.ggzfriesland.nl). Je kunt Smart Alert vrij gebruiken. Smart Alert verstuurt geen informatie van je smartphone naar anderen. Meer informatie over hoe Smart Alert met je privacy omgaat, vind je in het menu van Smart Alert, onder privacy, of via de privacy link bij Smart Alert in de Play Store.

What's New

Notificatie icons zijn aangepast aan huidige Android standaard.

Bij het registreren van een nieuwe lifechart wordt er geen standaard waarde meer ingevuld.

Email: info@appyhapps.nl

See more
See more

See more