qr

SpeakOut - Beta APK

SpeakOut is a platform for sharing, expressing, discussing and helping

Version1.0.0 (1)
UpdatedFeb 08, 2019 (2 years ago)
DevelopersoMetaDev
CategoryApps, Entertainment
IDcom.andrometa.speakout
Installs500+

SPEAKOUT е апликација на која имате можност да постирате ваши лични искуства во кои сте биле жртви или сведоци на насилство.
Покрај тоа, можете да коментирате свои мислења и да дадете поддршка на истите. И секако, за да се оддржи комфорната атмосфера, ја имате и слободата да објавувате за било какви секојдневни теми што би сакале да ги споделите и дискутирате.

+Наскоро уште една од нашите опции што ќе ги нудиме е chat на кој можете да изберете некој од нашите психолози со кои ќе можете да разговарате за било што ве мачи и не сте во можност да го споделите со некој што го знаете од било каква причина.

Системот е целосно анонимен со цел за поголема слобода при дискусии

What's New

Initial Beta Test

Email: andrometateam@gmail.com

See more
See more