Spoedeisende hulp bij kinderen icon

Spoedeisende hulp bij kinderen

0.0.2 · Feb 08, 2021

Download Spoedeisende hulp bij kinderen APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Version0.0.2 (2)
UpdatedFeb 08, 2021
DevelopereverywhereIM BV
IDcom.everywhereim.shk
Installs100+
CategoryApps, Medical

Spoedeisende hulp bij kinderen app

Information for doctors who have to care for sick or seriously injured children.

De app “Spoedeisende Hulp bij Kinderen", geeft just-in-time-informatie voor artsen en andere professionals die ernstig zieke of zwaargewonde kinderen moeten opvangen. De informatie wordt visueel en tekstueel gepresenteerd met het oog op een snelle kennisoverdracht bij spoedeisende situaties. Om het gebruik van de app onder deze omstandigheden te optimaliseren, ligt de nadruk op de meest essentiële informatie voor het zetten van de juiste eerste stappen in het gouden uur van de opvang. Overleg met een ervaren clinicus wordt altijd aangeraden.
De app is voor de Nederlandse praktijk gemaakt. Waar mogelijk is gebruikgemaakt van landelijke richtlijnen en protocollen, die zijn gemaakt of worden onderschreven door de wetenschappelijke verenigingen. Voor situaties waarvoor nog geen landelijke richtlijnen of afspraken bestaan, stellen we behandelingen voor die zijn gefundeerd op expert opinion en best practice in de spoedeisende geneeskunde. Deze behandelingen zijn tot stand gekomen in nauw overleg met deskundige clinici binnen de kindergeneeskunde, kinderintensivecare, spoedeisende geneeskunde, anesthesiologie en kinder- en traumachirurgie.

Een app is geen vervanging voor andere uitgebreidere werken op het gebied van spoedeisende geneeskunde bij kinderen, zoals het boek Advanced Paediatric Life Support: de Nederlandse Editie, andere leerboeken of lokale evidence-based protocollen. Voor de volledige achtergrondinformatie wordt de lezer verwezen naar de recentste landelijke en internationale richtlijnen en adviezen. De app is ook niet bedoeld als leerboek bij de voorbereiding op cursorisch onderwijs zoals de APLS- of EPALS-cursussen. Het heeft wel een plaats bij het snel opfrissen en bijhouden van kennis tussen herhaalde trainingen. De app is gemaakt voor intramuraal gebruik. Hoewel de basisprincipes van de spoedeisende geneeskunde overal toepasbaar zijn, zullen er prehospitaal en in de eerste lijn soms aanpassingen nodig zijn door beperkingen in deze settings.

Hoewel bij het samenstellen en verwerken van alle gegevens uiterste zorgvuldigheid is betracht, kunnen de auteurs niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van eventuele fouten of andere onjuistheden in deze app.

Email: info@everywhereim.com

Read more

You May Also Like