qr

Stiri Romania 24h APK

Romania hottest news in one place! 2 types of widgets!

Version2.0.0 (167)
UpdatedJul 07, 2020 (4 months ago)
DeveloperSeby (djsebyss)
CategoryApps, News & Magazines
IDcom.stiriro24h.seby
Installs50,000+

O singura aplicatie pentru stirile din Romania, afisand ce s-a intamplat in ultimele 24h si nu numai. Stirile se actualizeaza automat, telefonul/tableta aratand o pictograma de notificare cand apar articole noi. Aplicatia foloseste fluxuri rss de la principalele surse de informatii din tara.
Stirile din ultimele 24 de ore sunt grupate pe categorii : generale, sport, monden, IT & Gadget, muzica. Orice articol poate fi salvat (marcat cu stea ca favorit - va aparea la sectiunea salvate) sau sters.

O alta functie folositoare este cea de "cautare" : de exemplu, daca scrieti "cluj" vor fi afisate doar articolele care au legatura cu Clujul (util pentru pentru cei care sunt interesati de o anumita zona sau categorie de stiri).
Puteti schimba tema (skinul) de culori, seta intervalul la care verifica noi articole, schimba modul in care sunt afisate articolele in lista, etc.

Cu ajutorul modulului "Exploreaza" puteti sterge/adauga surse de stiri, ceea ce va ofera control total asupra stirilor pe care doriti sa vi le afiseze aplicatia!

- Aplicatia dispune si de doua tipuri de widget : 4 x 2 si 4 x 1.

ATENTIE : Daca doriti ca traficul de date mobil sa fie mai mic (aplicatia verifica automat stirile noi) intrati cu incredere la setari de unde puteti dezactiva sincronizarea automata sau schimba intervalul de sincronizare, de asemenea puteti seta ca imaginile sau fisierele din stiri sa fie descarcate doar cand telefonul este pe wi-fi.

What's New

- o versiune noua cu mici modificari de design, etc. (pentru bug-uri, erori nu ezitati sa ma contactati)

- surse revizuite/adaugate

- Nu uitati de modulul "Exploreaza" de unde puteti sterge/adauga surse de stiri!

Email: djsebyss@gmail.com

See more
See more

See more