Download Tegen de crisis, Gratis Stalen APK for Android - Latest Version - Free

qr

Tegen de crisis, Gratis Stalen APK

Want to get free samples or free to test a product in Belgium?

Version1.2 (12)
UpdatedMay 16, 2018 (3 years ago)
DeveloperFace à la crise
CategoryApps, Lifestyle
IDcom.goodbarber.tegendecrisis
Installs1,000+

Zin om in België te besparen, gratis staaltjes te krijgen of een gratis product te testen ? Zin om kortingsbonnen uit te printen of 100% terugbetaalde producten te ontdekken ? Of hebt u liever promo codes ? U bent op het juiste adres !

Mijn naam is Veronika en ik ben medewerker van de website Tegen de crisis. Alle dagen verzamel ik de beste deals en goede plannen op de web voor de Belgische markt. Dit was hoognodig, want ik was het beu te zien dat de Belgen altijd vergeten worden!

Ik zet alle dagen acties voor gratis staaltjes online, maar ook wedstrijden voor België, gratis producten, testen van producten, betalende enquêtes, promo codes, te printen kortingsbonnen, allerlei promoties, 100% terugbetaalde acties en veel meer.

Tegen de crisis verzamelt alle dagen alle goede plannen van de Belgische web. Een goed plan is bijvoorbeeld een gratis staaltjes ontvangen, of de mogelijkheid een geschenk te winnen via een wedstrijd of een gratis product te krjjgen via een kortingsbon die je kan uitprinten.

Maar dit is niet alles. U zal ook de 100% terugbetaalde producten vinden, promoties “tevreden of vergoed” alsook uit te printen kortingsbonnen. Deze promo acties en kortingsbonnen zijn geldig in alle grote warenhuizen zoals Colruyt, Carrefour, Cora, Delhaize, Match ….

U kan ook een goed plan, een deals delen op de applicatie met de gemeenschap via de tab “stuur uw getuigenis” door ons een foto of een video op te sturen. U kan ons ook via hetzelfde system een foto van het gratis staaltje opsturen die u bijvoorbeeld zojuist ontvangen hebt.

U kan ook een goed plan in uw favorieten instellen door in de pagina van het artikel boven rechts op de ”.” te klikken en dan op de grijze ster. Op deze manier kan u al uw goede plannen in éénzelfde categorie terugvinden. Het is vooral handig voor acties van 100% terugbetaalde producten of tevreden en geld terug die u niet wilt vergeten mee te nemen in uw warenhuis!

Vergeet niet dat de website Tegen de crisis alle wedstrijden, goede plannen, 100% terugbetaalde producten, promo codes, gratis staaltjes, testen van producten… eerst zelf uittest voor publicatie en enkel geldig is voor België ! Alhoewel wij organisator zijn van de verschillende acties en wedstrijden, de meeste goede plannen die u op de app ziet, worden door de grote merken zelf op touw gezet.

Dit wil zeggen dat Tegen de crisis een referentie website is en zich niet bezig houdt met het opsturen van de gratis staaltjes per post.

Waarop wachten jullie dan ? Klaar om te sparen.

Veronika
Medewerker van Tegen de crisis

What's New

Minor bug fixes

Email: info@tegendecrisis.be

See more