qr

Tempo-Team NL: Vacatures en werk APK

Easily search for vacancies, apply for jobs and arrange your administration.

Version4.7.1 (2963)
UpdatedNov 18, 2020 (3 months ago)
DeveloperRandstad Groep Nederland
CategoryApps, Business
IDnl.ibridge.planning
Installs100,000+

Vacatures zoeken, solliciteren en je uren schrijven. Je regelt het allemaal via je Tempo-Team NL app.

Heb je een leuke vacature gevonden?! Bingo! Meteen solliciteren dan maar. Dat doe je heel makkelijk met je Tempo-Team account.

Oké en over welke vacatures hebben we het? Wat kan ik verwachten?
• Bij Tempo-Team vind je véél vacatures bij véél verschillende bedrijven
• Zo hebben we vacatures voor je in de techniek, zorg, hospitality en it, maar we hebben bijvoorbeeld ook een baan in de administratieve of logistieke sector voor je!
• Ga je het liefst tijdelijk aan de slag of liever fulltime? Het kan natuurlijk ook dat jij je werk flexibel wil inplannen om je studie of sociale leven heen. Bepaal je gewoon zelf!
• Ben jij die laatste en vind je flexibiliteit héél belangrijk? Dan is Tempo-Team Go echt wat voor jou! Via deze app bepaal je helemaal zelf welke klus je waar en wanneer doet. Ideaal toch?!

Ik wil solliciteren. Hoe doe ik dat?
• In de app maak je heel makkelijk een account aan. Dit account heb je nodig om te solliciteren
• Solliciteer je voor de eerste keer? Dan hebben we wat extra gegevens van je nodig. Die slaan we dan meteen voor je op, zodat je dat bij een volgende sollicitatie niet meer hoeft in te vullen. Scheelt weer tijd ;)
• Wil je een vacature doorsturen, omdat je liever solliciteert via je laptop? Of heb je de perfecte vacature gevonden voor een vriend? Doorsturen maar! Dat doe je eenvoudig door de link te delen naar de vacature.

En wat kan ik verder met de app?
• De app staat bij ons hoog op het lijstje. Dat betekent dat we regelmatig verbeteringen doen die jouw leven makkelijker maken! Zo kan je bijvoorbeeld vacatures bewaren en die dan ook terugzien in de app. Hoe chill is dat?! En binnenkort wordt het ook mogelijk om een vacature alert aan te maken in de app!
• Via Tempo-Team aan het werk? Lekker bezig! Je kan de app gewoon blijven gebruiken. Daarin regel je namelijk heel makkelijk je administratie: schrijf je uren en check je salarisstrook!
• Werkt iets niet helemaal lekker in de app? Wij fiksen het graag voor je! Ons app-team is altijd te bereiken via de mail. Je kan ook de hulp & feedback chatbot gebruiken om in contact te komen met je Tempo-Team contactpersoon!

What's New

Deze release bevat enkele technische verbeteringen.

Email: appsupport@randstadgroep.nl

See more
See more

See more