We invite you to discover Torc, a true magician of figures.

Latest Version (APK)

Information

Packagecom.editura.edu.gradi.torc1
Version1.0 (4)
Updated2018-08-30
Size63 MB
Installs 1,000
CategoryEducation

Tags

Free download Torc - magicianul cifrelor 1.0 apk game latest version for android

Description

Această aplicație este o versiune DEMO, cuprinzând 4 jocuri edu-distractive și 6 animații educative. Pentru a vizualiza tot conținutul, puteți cumpăra versiunea completă la prețul de 15 lei.
Dacă ați achizitionat pachetul educațional ”Torc - magicianul cifrelor” (CD + revistă), introduceți codul de acces din revistă pentru a beneficia GRATUIT de versiunea completă.
Știai că matematica pentru clasa I poate fi distractivă și plină de magie? Te invităm să-l descoperi pe Torc, magicianul cifrelor. Cu ajutorul puterilor sale magice, acesta e nevoit să fie mereu pe urmele lui Izi, o broscuță simpatică, dar foarte visătoare. Ea intră în tot felul de încurcături amuzante din pricina robo-sferei, o mașinărie fantastică de îndeplinit dorințe. Problema cea mare este că le îndeplinește tocmai pe dos, iar acest lucru îi dă o grămadă de bătăi de cap lui Torc, un motan magician ce trebuie să aibă grijă de Izi.
Aplicația conține 24 de jocuri edu-distractive și 31 de animații, adresându-se copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 - 8 ani (clasa I). Cu ajutorul lor, elevii își verifică, într-un mod plăcut și distractiv, toate cunoștințele de matematică.

Latest Version

Torc - magicianul cifrelor 1.0

Updated: 2018-08-30 (1 year ago)


qr-code
1.0 (4) 2018-09-15