Android için ePenyata Gaji Online ANM APK'u indirin - Ücretsiz - En Son Sürüm

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
14 Ağu 2015
Geliştirici
Yükleme sayısı
100+

App APKs

ePenyata Gaji Online ANM APP

e-Penyata Gaji Online ANM - Semak Penyata Gaji Bulanan dan Tahunan serta Laporan secara atas talian melalui aplikasi ini.

Aplikasi e-Penyata Gaji merupakan sebuah servis atas talian yang membenarkan kakitangan awam untuk akses dan membuat semakan gaji secara online dilaman Jabatan Akuantan Negara Malaysia (ANM) secara PERCUMA.

Melalui e-Penyata Gaji, slip gaji kakitangan kerajaan untuk setiap bulan akan dapat diakses secara online, kebiasanya sehari sebelum tarikh pembayaran gaji. Dengan wujudnya fungsi ini proses semakan gaji menjadi lebih cepat lagi mudah.

Selain daripada semakan gaji online, anda juga boleh melakukan semakan laporan pendapatan tahunan. Penyata-penyata gaji dan laporan-laporan ini akan kekal tersimpan di laman e-Gaji, dan boleh diakses serta dicetak pada bila-bila masa, serta untuk sebarang urusan.

PENAFIAN: Aplikasi android e-PenyataGaji dibangunkan oleh pihak Krenovatif Network dan BUKAN produk rasmi Jabatan Akauntan Negara Malaysia (ANM). Aplikasi ini disediakan untuk tujuan memudahkan pengguna mendapatkan maklumat berkaitan sahaja.

Sekian,
Krenovatif Network
(Pembangun Aplikasi Android)

Devamı