Progress Me icon

Progress Me

1.2.1

Android için Progress Me APK'u indirin - Ücretsiz - En Son Sürüm

qr

En Son Sürüm

Sürüm1.2.1 (10038)
Güncellendi12 Kas 2020
GeliştiriciProgress Me
IDse.moodventures.progressme
Yükleme sayısı50+
KategoriUygulamalar, Sağlık ve Fitness

Progress Me uygulaması

Progress Me kişisel bir dövüşün sonucudur!

Har du jobbiga tankar om dig själv och din kropp? Bli en del av Progress Me och vår gemenskap för att förebygga ätstörningar genom att stärka oss själva.

Med bara 5-10 minuter per dag, kan Progress Me hjälpa dig minska din stress, dina krav och din ångest genom att du varje dag kommer lite närmre målet om att acceptera dig själv.

Många av oss lever med stora krav på oss själva. Vi känner oss pressade till att vara och se ut på ett visst sätt. Vi ser många hinder framför oss som sätter stopp för de drömmar vi vill nå. Tankarna spökar och talar om för oss att vi inte är bra som vi är, och vi börjar lita på dem. Men så är inte fallet, vi är faktiskt bra precis som vi är.

Progress Me är resultatet av en personlig fight. Ett kämpande mot en fruktansvärd sjukdom som alldeles för många, framförallt unga lider av - ätstörningar. Progress Me har tagit fram verktyg som fokuserar på att stärka ens självkänsla och självförtroende. Med dessa verktyg kommer du att få nya perspektiv och nya sätt att tänka. Målet är att du ska acceptera dig själv precis som du är.

Är du redo att börja din resa i att stärka din självkänsla och ditt självförtroende? Genom dagliga övningar och utmaningar får du hjälp på vägen till att acceptera dig själv precis som du är och jobba dig från din ätstörning.

Var snäll mot dig själv och din kropp. Ladda ner Progress Me och påbörja din resa idag, vi är med dig hela vägen!

Vad appen innehåller:
- Dagliga utmaningar och övningar
- Måendemätare
- En matdagbok
- Motiverande tankar och citat
- Personliga och motiverande push-notifikationer som ger dig energi
Devamı