SYRI.net Eshte agjencia më e Madhe e lajmeve në Shqiperi.

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
24 Ağu 2017
Geliştirici
Google Play ID
Yükleme sayısı
10.000+

App APKs

Syri NET APP

SYRI.net është agjencia më e madhe e lajmeve në Shqipëri, që brenda një kohe të shkurtër është kthyer në lider të informacionit. Në SYRI.net do të gjeni opinionistë më me emër në vendin tonë, investigime dhe lajme që nuk do ti gjeni diku tjetër. Lajmet në SYRI.net janë prodhim i SYRI.net dhe nuk lejohet marrja e tyre pa një komunikim të mëparshëm me redaksinë. Ju ftojmë të klikoni dhe të na shkruani sa herë që ju mendoni se duhet. Stafi i SYRI.net
Devamı