tv.nu - din guide till streaming & TV icon

tv.nu - din guide till streaming & TV

8.3.12

Download tv.nu - din guide till streaming & TV APK for Android - Free - Latest Version

qr

Latest Version

Nametv.nu APK
Version8.3.12 (605000071)
UpdatedAug 31, 2021
DeveloperTVNU Sweden AB
IDcom.tvnu.app
Installs1,000,000+
CategoryApps, Entertainment

tv.nu - din guide till streaming & TV app

Guide to movies, series, sports, tableau and streaming

tv.nu är Sveriges största och guide till TV och streaming. Mer än två miljoner användare hittar varje vecka rätt i djungeln av innehåll att titta på med hjälp av tv.nu.

Tablå
På startsidan får du direkt koll på vad som går på TV och vad som är nytt på streaming. Du anpassar din startsida enkelt inne på Min sida. Där kan du lägga till och ta bort kanaler eller byta ordningen de visas i. Vi har alla de populäraste streamingkanalerna så som t ex Netflix, SVT Play, Viaplay, Disney+, tv4play, Viafree, HBO Nordic, Dplay, AppleTV+ och Itunes och fler än 200 TV-kanaler att välja bland.

Streaming
Under Streaming kan du utforska innehållet hos streamingkanalerna och hitta inspiration med listor och tips från tv.nu:s redaktörer. Du kan filtrera på olika genrer och se vad som populärast och högst betygsatt på dina streamingkanaler.

Sök
Du kan söka på och hitta program, serie, film, skådespelare eller regissör oavsett om det går på TV eller streaming.

Streama med ett klick
Du ser var du kan se programmet, och för dina streamingkanaler kan du klicka direkt ut och spela och se programmet i mobilen eller t ex på din TV med Chromecast eller Airplay.

Min Sida
Förutom att ställa in kanalval och playtjänster kan du kontakta vår kundtjänst och ge grymma tips på hur vi kan bli bättre eller om du behöver hjälp med att använda appen. Dessutom kan man gå till vår sajt tv.nu tipsar, där vår redaktion tipsar och skriver om det senaste som händer i tv- och streamingvärlden.

Skapa konto / Logga in
Genom att skapa konto och logga in kan du spara dina kanalval och få din egna anpassade startsida oavsett vilket plattform du använder tv.nu på. Som inloggad kan du också sätta återkommande påminnelser och spara favoriter.
Har du konto på tv.nu kan du få tv.nu:s nyhetsbrev med bästa tipsen från våra redaktörer

Favoriter
Du sparar ett program till dina Favoriter genom att trycka på hjärtat inne på programmet. Med favoriter håller du koll på när programmet visas på TV och kan sätta återkommande påminnelser.

Påminnelser
Genom att sätta påminnelser blir du påmind när, eller vald tid innan, programmet startar.

Har du önskemål om hur appen kan bli ännu bättre så kontakta oss gärna här: https://kundo.se/org/tvnu

Integritetspolicy: http//www.tv.nu/policy/integritetspolicy

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns att se programmet för att guida dig rätt.
Read more