Shfleto - Filma me titra shqip APK

Shfleto - Filma me titra shqip

3.21.1

下载适用于 Android 的 Shfleto - Filma me titra shqip APK - 免费 - 最新版本

qr

最新版本

名稱Shfleto APK
版本3.21.1 (211)
更新日期2018年08月18日
開發人員Shfleto
IDcom.shfletofilma
安裝次數0+
類別應用程式, 娛樂

Shfleto - Filma me titra shqip 應用程式

Shikoni DHE shkarkoni filma / seriale牙faqet SI Filmaon APO Filma24。

Ky aplikacion ju mundëson ti shfletoni faqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet të lartë.

Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteristika të veçanta:

•  Shikoni dhe shkarkoni çdo film dhe serial nga secila faqe.
•  Pa reklama të mërzitshme.
•  Shpejtësi shumë e mirë.

Për të shikuar filmat ju nevojitet një Video Player. Ne ju rekomandojm Mx Player.
Për të shkarkuar filmat ju nevojitet një Download Manager. Ne ju rekomandojm Advanced Download Manager.

Linqet:
MX Player: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
ADM: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

Ofrohen edhe filma te dubluar me titra shqip.

Nëse ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 yje në Play Store dhe ta shpërndani me shokët. Ju faleminderit.

Important: Shfleto is a web browser, for more details see About Us section on the app.
閱讀完整內容