qr

The classic game of crossword puzzles encountered within various newspapers

Screenshots


Information

Packagecom.vlad.and.soft.ukrstenereci.android
Version2.0.2 (8)
UpdatedJan 17, 2016 (4 years ago)
Size24 MB
Installs 100,000+
CategoryWord
DeveloperVladimir N.

Description

Klasična igra ukrštenih reči koja omogućava učenje i proširivanje opšteg znanja. Susrećemo se sa njima po raznim časopisima, novinama i već odavno predstavljaju omiljenu igru kao vid relaksacije i zabave.

Nova verzija 2.0 donosi sa sobom novo okruženje, iste kontrole, a na raspolaganju su Vam 2 paketa sa po 5 i 10 novih ukrštenica. Zbog određenih novina u ovoj verziji, update-i će biti daleko češći (7-14 dana), sa novim mogućnostima i novim paketima sa ukrštenicama. Ako ste ikad pokušali da rešite neku ukrštenicu i bili u dodiru sa mobilnim uređajem, vrlo lako ćete se snaći sa kontrolama u igri.

Zbog ranijih problema sa kojima su se neki igrači susretali, možda je potrebno skrenuti pažnju da se klikom na polje pitanja, radi sekvencijalnog unosa, vrši selekcija celog reda ili kolone, dok se u slučaju duplog pitanja ponovnim klikom vrši alterniranje selekcije između 2 moguća smera.

Budite slobodni da ocenite, komentarišete i sugerišete. Iako to nije Vaša dužnost, bio bih zahvalan ako bi komentari bili malo više konstruktivni sa detaljima šta tačno ne valja, ne radi ili šta bi bilo dobro ispraviti, prepraviti, dodati i slično. Ako Vam se ideja sviđa a već ste odvojili vreme da napišete komentar, koja reč ili detalj više ne bi trebalo da predstavlja napor. Hvala.

Uživajte u igri.


What's New (version 2.0.2)

Verzija 2.0.2:

-Dodate nove ukrstenice
-Ispravke

Verzija 2.0.1:

-Potpuno nova aplikacija/igra
-Tranzicija sa LibGDX na "Unity" varijantu ukrštenih reči
-Veća kompatibilnost i mogućnosti za dalje nadograđivanje
-Nove ukštenice i podela u pakete


... Read more

Latest Version

Download Ukrštene reči APK 2.0.2 (Latest Version)

Follow Ukrštene reči updates to get notification whenever new version available. Follow Updates

(*) Download Ukrštene reči APK (CPU: armeabi-v7a, arm64-v8a, x86, x86_64 / Android TV, Tablet / Android: 4.4, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0, 9.0, 10), just click download with more options by using APK Downloader.


Old Versions

Download Ukrštene reči APK (Old Versions)

2.0.2 (8)Jan 25, 2016
2.0.1 (7)Dec 15, 2015

See more ❯
See more ❯