qr

UU-Rooster (BETA) APK

Clearly and quickly the schedule for the coming period to see!

Version1.1 (2)
UpdatedFeb 04, 2014 (6 years ago)
DeveloperHORUS
CategoryApps, Education
IDcom.horus.osiriscomp
Installs1,000+

De UU-Roosterapp is een handige applicatie waarmee studenten van de Universiteit Utrecht overzichtelijk en snel het rooster voor de komende periode kunnen zien. De app werkt eenvoudig, je haalt het rooster op zonder in te loggen en in een opslag na het openen van de app zie je waar en wanneer je college hebt. Daarnaast biedt de applicatie tal van extra mogelijkheden, zoals de mogelijkheid je reistijd te bepalen.

***LET OP:***
HET GAAT HIER OM EEN BETA-VERSIE!
Het is mogelijk dat de app nog niet goed werkt voor iedereen. Het zou in ieder geval voor alle bachelor studenten van de betafaculteit, de faculteit voor de geesteswetenschappen en de faculteit voor sociale wetenschappen moeten werken. Ook wordt gebruikers geadviseerd om ALTIJD de tentamens na te kijken op de website van de Universiteit Utrecht.
***DISCLAIMER***
De UU-Rooster applicatie is op geen officiële applicatie van de Universiteit Utrecht. Het is absoluut niet de bedoeling van de makers om geld met de UU-Rooster applicatie te verdienen. De app is gemaakt voor puur educatieve doeleinden. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als een gebruiker van onze UU-Rooster applicatie een college of een tentamen mist door toedoen van onze applicatie. Het gebruik van UU-Rooster applicatie voor Android is geheel op eigen risico.
Wij geloven dat wij geen copyrighted materiaal gebruiken in onze app. Als u van mening bent dat wij dit wel doen, dan horen wij dit graag, en zullen wij ons best doen om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. U kunt met ons in contact komen via: webmaster@uu-rooster.nl.


Email: webmaster@uu-rooster.nl

See more
See more