qr

Världen idag APK

The world today is a national and independent newspaper on Christian principles.

Version1.0 (2)
UpdatedSep 11, 2017 (3 years ago)
DeveloperVärlden Idag AB
CategoryApps, News & Magazines
IDse.varldenidag.readerapp
Installs1,000+

Världen idag är en rikstäckande och obunden nyhetstidning på kristen grund. Vi ger dig de senaste nyheterna från både kyrka och samhälle och bedriver en aktiv och orädd opinionsbildning med tydlighet, saklighet och värme. Tidningen ger även utrymme för folkbildning, bibelundervisning och kristet tänkande. Genom vittnesbörd och livsberättelser är Världen idag en röst för väckelse och förnyelse inom både kristenhet och samhälle. Många uppskattar även Världen idags initierade bevakning och kommentarer om det som sker i Israel.

Världen idags app ger dig snabb och enkel tillgång till samma innehåll som finns på vår webbsajt.

Dessutom kan du enkelt välja att aktivera push-notiser så att du alltid håller dig uppdaterad om viktiga händelser.

Världen idag är en allkristen tidning, med evangelisk-karismatisk profil, som startades i september 2001 och har läsare från en stor bredd av kyrkor, med tyngdpunkt bland frikyrkorna. Den största läsargruppen finns inom pingströrelsen. Tidningen kommer ut på måndagar, onsdagar och fredagar. Och ständigt på webben.

Världen Idag AB har 900 aktieägare och ordförande i styrelsen är Per-Olof Eurell. Lukas Berggren är vd, ansvarig utgivare och chefredaktör.

Ledarskribenter på Världen idag är Olof Edsinger, Per Ewert, Ruth Nordström, Stefan Swärd och tidningens chefredaktör, Lukas Berggren. Andra frekventa skribenter är bland annat Stefan Gustavsson, Joakim Lundqvist, Linda Bergling, Lina Nielsen, Dan Salomonsson, Hans Weichbrodt, Berit Simonsson och Tomas Sandell.


Email: info@varldenidag.se

See more