qr

Van Lanschot Vermogensbeheer APK

Easily view your portfolio, your return or current investment information.

Version2.0.6 (46160)
UpdatedApr 23, 2019 (1 year ago)
DeveloperVan Lanschot Bankiers
CategoryApps, Finance
IDcom.VanLanschot.Vermogensbeheer
Installs1,000+

Als belegger wilt u graag de ontwikkeling van uw vermogensbeheerportefeuille volgen en weten wat de actuele marktontwikkelingen zijn. Niet alleen thuis, maar ook onderweg. Dat kan nu met de Van Lanschot Vermogensbeheer App.

Met deze app kunt u op elk gewenst moment eenvoudig uw portefeuille inzien, uw rendement bekijken of het laatste beursnieuws lezen. U hoeft hiervoor niet meer in te loggen op Online Bankieren of te wachten op uw kwartaalrapportage.

Veiligheid
Met de Van Lanschot Vermogensbeheer App bekijkt u uw portefeuille via een beveiligde verbinding. U logt in met uw persoonlijke toegangscode. Er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen op uw mobiele telefoon. Het eenmalig registreren van uw toestel is een verplicht onderdeel in de beveiliging van de app. We herkennen u niet alleen aan uw toegangscode, maar ook aan het toestel dat u gebruikt. U kunt de app alleen gebruiken als beide gegevens kloppen. We raden u aan altijd de nieuwste versie van de app te gebruiken; zo heeft u voortdurend de nieuwste functionaliteiten en voldoet de app aan alle veiligheidsnormen.

Koppel de app aan uw portefeuille
Voordat u de app kunt gebruiken, moet u deze aan uw vermogensbeheerportefeuille koppelen. Dat doet u via Van Lanschot Online Bankieren:
1. Download de app op uw telefoon.
2. Log in bij Online Bankieren. Klik op ‘App registratie’.
3. Start de registratie in de app. Voer in Online Bankieren de registratiecode in.
4. Voer in de app de bevestigingscode in.
5. Accepteer de voorwaarden en kies uw toegangscode.

Hebt u vragen over het registratieproces? Bekijk dan de video op vanlanschot.nl/app-vermogensbeheer.

Wat vindt u van de app?
Wij zijn benieuwd wat u van de Van Lanschot Vermogensbeheer App vindt. Dit kunt u laten weten aan uw banker, via het Contactformulier in de app of u kunt een review in de Play Store plaatsen.


Email: vanlanschot@vanlanschot.com

See more
See more