qr

vanHaren APK

Shoes and trends vanHaren on your mobile

Version2.1.1 (16)
UpdatedOct 21, 2015 (5 years ago)
DevelopervanHaren
CategoryApps, Shopping
IDcom.vanharen.vanharenapp
Installs50,000+

Schoenen en trends van vanHaren op je mobiel

Ervaar met deze vanHaren app de fascinerende schoenenwereld met alle voordelen van het winkelen voor mannen, vrouwen en kinderen op je mobiel. Koop uw favoriete schoenen overal en wanneer u maar wilt. Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van de schoenen en maak kennis met het interactieve magazine, de nieuwste tv-advertenties en making of’s, actuele folders en nog veel meer onderwerpen rondom vanHaren. Ervaar innovatieve ontwikkelingen, ontwerp je eigen schoen of meet je voeten op.

De vanHaren app biedt u:
• Regelmatig wisselende thema's
• Toegang tot het gehele scala van vanHaren en alle topmerken
• Alle items zijn gemakkelijk verkrijgbaar via de app
• Veilig en vertrouwd winkelen via de beveiligde vanHaren server
• Handige zoekfunctie
• Zoek de dichtstbijzijnde vanHaren winkel met behulp van de winkel vinder
• Barcode en QR-code scanner
• Interactieve voetmeting
• Digitaal schoenen passen (Augmented Reality)
• Trend Blog
• Feedbackfunctie voor uw wensen en suggesties
• Nu gratis downloaden

Online Shop
Steeds meer mensen gebruiken smartphones voor het kopen op internet. Om dit eenvoudiger en handiger te maken voor klanten, is Nederlands grootste schoenen retailer haar mobiele shop begonnen. De lay-out is speciaal ontworpen voor het surfen via smartphones. In de online shop van vanHaren kunnen klanten elk seizoen kiezen uit ongeveer 1.500 artikelen.

De online shop beschikt over functionaliteiten zoals handige zoekfuncties, verschillende betalingsopties zoals iDeal, creditcard, rembours of PayPal, evenals verschillende afbeeldingen van het artikel.

vanHaren is een van de weinige bedrijven dat een online shop aanbiedt en ruim 145 filialen heeft. Voor klanten biedt dit verschillende voordelen. Schoenen kunnen online besteld worden en terug gebracht worden bij een filiaal bij u in de buurt. Of schoenen die u misschien in de winkel heeft gezien, kunnen eenvoudig online kunt besteld worden. Een ander pluspunt is de grote verscheidenheid in grote en kleine maten waarvoor u niks extra’s betaalt.

vanHaren
In 1929 begon Ivo van Haren met het maken van schoenen in Waalwijk en opende hij zijn 1e winkel in de Rotterdamse Hoogstraat. Nu ruim 80 jaar verder is vanHaren één van de grootste schoenenwinkels van Nederand met ruim 145 vestigingen en meer dan 1.300 werknemers. vanHaren is een dochteronderneming van Deichmann, welke 3.300 vestigingen in 23 landen bezit en waarvoor circa 33.700 mensen werken wereldwijd.

Deichmann is de marktleider in de Duitse en Europese schoenenbranche. Er wordt een brede selectie van schoenen aangeboden voor alle leeftijdsgroep en het meest uitgebreide assortiment in de markt. vanHaren biedt niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding, maar volgt ook de nieuwste mode trends op de voet. Onze mode-scouts zijn steeds op schema met de laatste trends voor de nieuwste collecties.

Naast de traditionele merken zoals Elefanten, Gallis en Medicus, bieden onze moderne winkels elegante en kwalitatief hoogwaardige schoenen met het merk 5th Avenue. Top trends vind je in onze jonge Graceland collectie. Voor veel sporters behoort het merk Victory tot de basisuitrusting. Ons assortiment wordt aangevuld met bekende merken zoals Adidas, Nike, Puma en Reebok. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat zij een modieuze schoen kopen tegen een zeer redelijke prijs, waar de kwaliteit en veiligheid van is gewaarborgd.

What's New

--------------
V2.1.1
--------------
technische problemen opgelost en optimalisatie
--------------
V2.1
--------------
Verbeterde gebruiksvriendelijkheid (menu, navigatie)
verbeterde laadtijd
verbeterde zoekfuncties en beschikbaarheidsweergave
verbeterde integratie webshop
verbeterde scanner met geschiedenis
verbeterde zoekfunctie naar filiaal
diverse optimalisaties
optische herziening

Email: klantenservice@vanharen.nl

See more
See more