qr

WES 0319 RO APK

Everything you want to know about WES Brasov, March 15 - 17, 2019!

Version1.35.0.0 (53)
UpdatedFeb 26, 2019 (2 years ago)
DeveloperAdina Logofatu
CategoryApps, Education
IDcom.app.p9703CC
Installs1,000+

Aplicatia WES 0319 RO se adreseaza Intreprinzatorilor Privati Autorizati Amway afiliati Network TwentyOne din Romania.
Prin intermediul acestei Aplicatii, va oferim informatii despre seminarul N21 care are loc in Brasov, Romania in perioada 15-17 martie, 2019. Puteti afla detalii despre agenda evenimentului, despre vorbitori si programul recunoasterilor.
Gasiti de asemenea descrierea materialelor noi pe care Network 21 le lanseaza la WES. Toate CD-urile noi sunt incluse in Pachetul de WES, care are un continut variat si valoros intr-o prezentare pe cat de atractiva pe atat de practica.
Va incurajam sa promovati Aplicatia de WES partenerilor Dvs. - astfel, veti avea un grup informat si veti salva timpul pe care l-ati fi petrecut raspunzand la intrebari. Este un instrument simplu, accesibil si usor de folosit care se poate descarca gratuit cu orice telefon inteligent.
Ne bucuram de seminarul curent dar planificam si pregatim seminarele viitoare: veti stii care este calendarul BBS-urilor din aprilie si mai ales, pentru ca lucram de la WES la WES, veti sti data Weekend Seminarului din vara 2019, pentru a va stabili scopurile si ritmul cresterii in urmatoarele 4 luni.


Email: adinalo_rm@n21.com

See more