qr

YOXO: abonamentul mobil la preț minimal APK

Fără Perioadă Contractuală

Version2.1.0.0 (2010000)
UpdatedSep 21, 2020 (1 week ago)
DeveloperOrange Romania
CategoryApps, Tools
IDro.orange.yoxo
Installs50,000+

Descarcă aplicația și descoperă primul abonament de mobil în care tu faci regulile. Disponibil exclusiv online, YOXO nu are perioadă contractuală și îți oferă banii înapoi pentru netul neconsumat,la final de lună. Poți activa un număr nou sau poți trece pe YOXO de la Orange, dacă ai un abonament în afara perioadei contractuale sau cartelă PrePay.

Hai și tu pe YOXO!

-------------------------

Beneficiile YOXO:

- Administrezi totul de pe telefonul tău mobil, în aplicația dedicată-
- Ai prețuri super avantajoase
- Ai contract pe 30 de zile, pe care îl poți închide când vrei
- Primești banii înapoi pentru netul neconsumat, la final de lună
- Alegi lunar cât net vrei
- Poți activa serviciul Roaming în zona SEE atunci când ai nevoie de el
- Ai toate costurile la vedere, actualizate în timp real
- Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat

Telefonul tău, regulile tale.
Mai multe detalii despre abonament: www.yoxo.ro


Bani înapoi pentru netul neconsumat

Primești bani înapoi pe netul neconsumat, sub formă de reducere, pe următoarea factură. În cazul încare suma aferentă netului neconsumat depășește valoarea abonamentului, diferența de bani o vei regăsi în soldul tău YOXO, în interiorul aplicației. Acesta se va folosi ca reducere la facturile viitoare de abonament. Dacă optezi pentru anularea abonamentul, banii din soldul rămas vor fi returnați pe cardul bancar activ în aplicație.
În cazul în care folosești serviciul de roaming SEE, în luna respectivă nu se aplică mecanismul de returnare bani.


Internet configurabil în fiecare lună

Poți să îți alegi lunar cât net vrei, la abonament sau cu o opțiune. Da, poți reconfigura YOXO în fiecare lună. Vei primi banii înapoi pentru netul neconsumat, din abonament sau din opțiuni, la finalullunii, sub formă de reducere.


Roaming în zona SEE configurabil

Călătorești în Uniunea Europeană? Poți să îți configurezi un abonament cu acces la internet și apeluri în zona SEE. Fie îți alegi un abonament cu acces la Roaming, fie îți activezi ulterior accesul la Roaming SEE prin cumpărarea unei opțiuni de internet de minim 100 GB.


Facturi și opțiuni

Plata facturii și a opțiunilor se face doar online: poți plăti cu cardul, direct în aplicația mobilă. Plata abonamentului se face la începutul lunii și abonamentul devine valid pentru următoarele 30 de zile. La începutul fiecărei luni vom trage automat valoarea aleasă de tine, de pe cardul declarat în aplicație.


Consum în timp real

În aplicație vezi mereu consumul de resurse în timp real, în secțiunea Consum, și vei ști mereu câte minute sau cât net mai ai la dispoziție.


4G rețeaua #1

Cu abonamentul YOXO ai acces la cele mai performante servicii de voce și date din România. YOXO este susținut de rețeaua Orange.


Întrebări frecvente

Pentru a contacta serviciul de asistență clienți, poți accesa secțiunea Messenger din aplicație. Află răspunsuri la toate întrebările tale legate de YOXO în secțiunea Help sau intră în Comunitatea YOXO de pe Facebook pentru discuții cu pasionații de tehnologie.

Părerea ta este foarte importantă pentru a îmbunătăți experiența YOXO. De aceea, te invităm să ne transmiți prin formularul de feedback din aplicație orice sugestiii sau observații.

What's New

Toamna se numără îmbunătățirile în aplicație.
- Aducem claritate la afișarea ofertei de toamnă, cu super prețuri la abonamente.
- Am lucrat la stabilitatea aplicației și vânătoarea de gândăcei.
YOXO este în continuă creștere și îmbunătățire, datorită vouă, care ne ajutați cu feedback și sugestii.
Vă mulțumim!

Email: aplicatii@orange.com

See more
See more

See more