Penghantaran makanan dan bahan segar yang mudah

Iklan

Versi Terbaru

Memperbarui
20 Jun 2024
Instal
100.000.000+

App APKs

foodpanda APP

hidup seperti panda

Teruskan buat apa yang anda ingini, sementara kami membawa makanan dan barang rumah sepantas kilat.

Dah makan? Mengidam masakan daripada restoran kegemaran? Masih merancang perjalanan membeli belah? Luangkan masa lebih untuk buat benda yang anda suka, dan kami akan uruskan hidangan anda dengan tawaran terbaik.

Makanan untuk anda yang mengidam.

Teringin piza yang dibakar di atas kayu, burger klasik atau ayam goreng? Kami tahu restoran terbaik yang berdekatan anda - tidak kiralah sama ada ia restoran terkemuka atau restoran lokal. Yang paling best? Kami mempunyai diskaun eksklusif dan promosi menanti untuk semua foodie baru.

Barangan rumah dihantar segar sepantas kilat.
Tak perlu keluar untuk beli barangan rumah lagi. Kami akan lakukannya untuk anda. Dapatkan barangan rumah, snek dan minuman secara pantas daripada pandamart dan foodpanda shops. Kami hantar bahan segar, barang keperluan, barang runcit, barang sejuk beku, item penjagaan diri, keperluan untuk haiwan kesayangan anda, dan banyak lagi.

Lebih jimat bila anda bungkus.
Sentiasa bergerak? Cubalah pick-up! Langkau barisan dan jimat lebih apabila anda mengambil sendiri pesanan anda.

Penghantaran parcel tanpa risau.
Perlu menghantar atau menerima bungkusan? Cubalah pandago. Rider kami akan hantar parcel anda secara selamat dalam masa yang singkat.

Apakah keistimewanya?
Kami memahami anda. Anda tidak perlu membuang masa menunggu lagi. Pilih apa yang anda suka dan kami akan bawakannya kepada anda. Simpan tempat yang selalu dikunjungi dan pesan semula kegemaran anda dengan mudah. Nak lagi? Jadilah pro dan jimat lebih banyak untuk pesanan anda yang enak.

Teknologi kami dibina untuk anda.
Terokai tawaran yang diperibadikan dan pilihan yang lazat hanya untuk anda. Ulaskan apa yang anda gemar tentang pesanan anda dan beritahu penggemar makanan lain mana satu menjadi pilihan anda.


Untuk info lebih lanjut, layari https://www.foodpanda.my/
Baca selengkapnya