remove.bg APK

remove.bg

- Pemadam Latar - remove.bg
1.4.0

Pemadam Latar Imej Automatik - Tukar Latar dalam masa 5 saat

Iklan

Versi Terbaru

Versi
Memperbarui
7 Mar 2024
Developer
Kategori
Google Play ID
Instal
10.000.000+

App APKs

remove.bg APP

Alih keluar latar daripada imej anda secara 100% automatik dalam masa hanya 5 saat. 📸 Kemudian, anda boleh menggantikannya dengan warna atau imej baharu atau biarkannya lut sinar. Apa sahaja pilihan anda, pemadam latar kami akan mengendalikan pinggir yang mencabar, seperti rambut, dengan sangat baik.

Cara untuk bermula:

1️⃣ Pasang aplikasi pada telefon anda.
2️⃣ Muat naik imej yang anda ingin edit.
3️⃣ Latar akan dialih keluar dalam masa beberapa saat.
4️⃣ Biarkannya lut sinar atau tukarkannya kepada warna/imej lain.
5️⃣ Muat turun foto ke gulungan kamera anda.

Mengapa pilih remove.bg?

✂️ Padam latar imej anda secara mudah dengan hanya satu klik: kecerdasan buatan akan mengesan subjek anda secara automatik dan memisahkannya daripada latar sementara mengekalkan kualiti tertinggi.

⏳ Jimat masa: perkara yang dahulunya memerlukan masa beberapa jam kerja manual kini boleh diselesaikan secara automatik melalui remove.bg. Anda boleh mengedit dengan mudah, dari mana-mana sahaja, dalam masa hanya beberapa saat.

👓 Dapatkan kualiti luar biasa: pengalih keluar latar berkualiti tinggi kami mengendalikan sebarang pinggir, seperti rambut atau elemen mencabar lain, pada tahap kualiti tertinggi. Dalam kata lain, anda akan mendapat latar lut sinar yang sempurna tanpa merosakkan mana-mana elemen latar depan.

🔀 Tukar latar imej: anda boleh membiarkan latar anda lut sinar jika anda mahu, tetapi jika anda inginkan sesuatu yang lebih kreatif, anda boleh menggantikannya dengan latar warna-warni atau imej daripada pustaka kami. Adakah anda ingin meletakkan diri anda di puncak gunung? Di pantai tropika?Di tengah-tengah kesibukan kota? Anda boleh membuat apa-apa sahaja yang anda mahu!

🎨 Muat naik foto latar anda sendiri: dengan remove.bg, anda juga boleh memuat naik imej anda sendiri untuk digunakan sebagai latar baharu. Untuk melakukannya, klik butang Edit di penjuru kanan atas dan muat naik foto terus dari telefon anda. Begitu sahaja. Ringkas, pantas dan cekap. 🚀

Jika anda sedang mencari aplikasi yang membenarkan anda untuk mencuba latar imej bagi mencipta bukan sahaja gambar profil, malahan foto produk profesional, anda boleh berhenti mencari. Digunakan oleh pereka bentuk, jurugambar dan perniagaan di seluruh dunia, remove.bg boleh digunakan di mana-mana sahaja tanpa memerlukan akses perisian pengeditan foto profesional. Muat turun aplikasi dan sertai lebih daripada 30 juta pengguna bulanan dari lebih 200 negara!

Anda juga boleh menggunakan remove.bg secara terus di tapak web kami, atau:

👉 sebagai aplikasi desktop untuk Windows, Mac dan Linux
👉 yang diintegrasi ke dalam Photoshop
👉 dengan integrasi API

Cuba sekarang!
Baca selengkapnya