qr

VRT Radio 2 APK

"Radio 2", your mobile app to your favorite station

Version2020.1.1 (5003424)
UpdatedDec 18, 2020 (3 months ago)
DeveloperVRT
CategoryApps, Music & Audio
IDbe.vrt.radioplus.radio2
Installs100,000+

Met deze applicatie voor smartphone heb je Radio 2 altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete Radio 2-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Dit alles in een herkenbare Radio 2-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren. Je kan ook makkelijk jouw regio selecteren om Radio 2 te beluisteren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van Radio 2. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nationaal en regionaal nieuws en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Chromecast kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar Radio 2, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Klara, Studio Brussel en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

What's New

We werkten aan verbeteringen rond toegankelijkheid met schermlezers, zorgden voor een betere afspeelbeleving, en losten een bug op die in bepaalde gevallen het afspelen na een minuut stopte. Warme groeten, Radio 2.

Email: hallo@vrt.be

See more
See more

See more