qr

GroeiGids APK

Everything about your child from pregnancy to 18 years. Track growth and development.

Version2.0.10 (20010)
UpdatedJan 08, 2021 (3 weeks ago)
DeveloperGroeiGids
CategoryApps, Health & Fitness
IDnl.eaglescience.groeigids
Installs100+

ALLES OVER JE KIND VAN ZWANGERSCHAP TOT 18 JAAR
De GroeiGids app is vernieuwd. Al jouw gegevens en vertrouwde functies in een nieuwe vormgeving met meer gebruiksgemak.
Volg de groei en ontwikkeling van je zwangerschap of kind met onze gratis GroeiGids app. Vind betrouwbare informatie, volg de groeicurves en leg bijzonder momenten vast in het groeipad. Inclusief foto’s en filmpjes. Zo maak je een groeialbum als herinnering voor later.

BETROUWBARE INFORMATIE
We willen je ondersteunen in elke fase van het ouderschap. Je ontvangt daarom via de app handige berichten, passend bij de duur van je zwangerschap of de leeftijd van je kind. Tot je kind 18 jaar is! Bovendien vind je in de app betrouwbare en onafhankelijke informatie (zonder reclame) over gezondheid, ontwikkeling, opvoeding en ouderschap.

VASTLEGGEN VAN BIJZONDERE MOMENTEN
Leg bijzondere momenten vast voor je zwangerschap of kind in het Groeipad (max. 6 kinderen):
• Lengte en gewicht; groeicurves bekijken
• Ontwikkelingsmijlpalen (echo’s, eerste lachje, eerste stapjes, zwemdiploma)
• Gebeurtenissen (kraamvisite, vakanties, verjaardagen etc.)
• Vaccinaties
• Kinderziektes
• Tanden (doorkomen/wisselen) en overzicht gebit bekijken
Upload foto’s of filmpjes bij elk moment en maak een groeialbum van alle gegevens. Zo vaak je wil. Leuk om te delen met familie of als herinnering voor later!

GRATIS ACCOUNT AANMAKEN
Download de GroeiGids app nu gratis en maak direct een account aan.
Gebruikte je eerder de GroeiGids app of onze website? Download de app en log direct in. Je gegevens zijn bewaard en je kunt deze verder bijhouden in de nieuwe app.
Er zijn twee functies (tijdelijk) niet beschikbaar in deze versie van de app. Deze worden in een volgende update weer opgenomen. Je kunt de groeicurves van je kinderen tijdelijk niet vergelijken en de zoekfunctie voor het groeipad wordt opnieuw ontwikkeld.

Om jou als (aanstaande) ouder de beste gebruikerservaring te geven, blijven we werken aan het vernieuwen en verbeteren van de GroeiGids app.
Heb jij een tip? Neem contact met ons op via info@groeigids.nl of via Facebook of instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De GroeiGids wordt ontwikkeld door een samenwerkingsverband van GGD-en en Jeugdgezondheidszorg (JGZ)-organisaties. De groeicurves in de app zijn dezelfde als de curves die gebruikt worden door de JGZ en het consultatiebureau.
De GroeiGids app en de GGD content dienen niet als medisch advies of basis voor medisch advies en kunnen ook niet op een andere manier als onderdeel van het praktiseren van de geneeskunde worden gezien. Raadpleeg naast het gebruik van de app een arts voordat je medische beslissingen gaat nemen.

What's New

Alles over je kind van zwangerschap tot 18 jaar.
Volg de groei en ontwikkeling en vind betrouwbare informatie.

Email: info@groeigids.nl

See more