qr

Rezultati APK

The most up-to-date results, statistics and other information for more than 30 sports.

Version3.11.1 (237)
UpdatedNov 27, 2020 (2 months ago)
DeveloperRezultati
CategoryApps, Sports
IDeu.livesport.Rezultati_com
Installs1,000,000+

Uz Rezultate nećete više propustiti nijedan gol. Samo odaberite omiljene utakmice, timove ili igrače u bilo kojem od preko 6000 natjecanja koja pokrivamo. Zatim će vam naše obavijesti javljati o svakom važnom trenutku utakmice.


SPORTSKI REZULTATI, BRZI I TOČNI

• ODLIČNA POKRIVENOST: Možete pronaći nogomet, tenis, košarku, rukomet, hokej i 33 druga sporta u našoj aplikaciji. Pokrivamo preko 6000 natjecanja iz cijelog svijeta - samo u nogometu možete pratiti preko 1200 natjecanja!

• BRZINA: Bilo da je pao gol, nekome je pokazan crveni karton, završio je set ili poluvrijeme, vi ćete to znati u isto vrijeme kao i publika koja gleda utakmicu uživo.


NEMA VIŠE PROPUŠTENIH UTAKMICA ILI PROMJENA REZULTATA

• OMILJENE MOMČADI I UTAKMICE: Ne gubite vrijeme, nego pratite samo najdraže utakmice, momčadi i natjecanja.

• OBAVIJESTI I ZVUKOVI: Početak utakmice, početne postave, golovi - nećete više ništa od toga propustiti. Samo odaberite omiljene utakmice i čekajte da vas vaš mobitel obavijesti.

• OSTANITE SINKRONIZIRANI: Volite se prebacivati između svog kompjutera, mobitela i tableta? Spremni smo i za to: kao registrirani korisnik imat ćete sačuvane svoje postavke na svim svojim uređajima.


TABLICE I DETALJI UTAKMICE

• KOMENTARI UŽIVO: Ne možete gledati utakmicu na TV-u? Nema problema: pratite utakmicu uživo uz naše tekstualne komentare.

• POČETNE POSTAVE I MEĐUSOBNI OMJER: Da li volite znati početne postave prije početka utakmice? Imamo ih pripremljene. Također imamo i povijest međusobnih ogleda tako da možete provjeriti kako su ekipe prolazile jedna protiv druge u prijašnjim susretima.

• TABLICE UŽIVO: Jedan gol može promijeniti puno toga. Naše tablice će vam uživo pokazati ako gol utječe na poredak momčadi, kao i na listu strijelaca.

What's New

- Da li vas zanima zašto će vaš omiljeni igrač propustiti akciju? Sada možete vidjeti razlog igračeva izostanka u detaljima utakmice i u postavama.
- Tko je danas na poziciji bacača? Saznajte na popisu utakmica - svi bacači koji će nastupiti su tamo!
- I još malo bejzbola. Kako bismo pravilno prikazivali rezultat, zamijenili smo domaću i gostujuću momčad u detaljima utakmica. Gosti su sada na vrhu jer su ljubitelji bejzbola tako navikli.

Email: support@rezultati.com

See more
See more