qr

Simulador Actic APK

Free exam simulator based on the contents of official Actic

Version98.8.8 (980808)
UpdatedJun 17, 2020 (3 weeks ago)
DeveloperPercutor Media
CategoryApps, Education
IDcom.PM.SimuladorActic
Installs1,000+

El Simulador per a dispositius mòbils és gratuït, i els exàmens tenen un preu assequible, escalat, segons el nombre que en vulguis adquirir. Seguiu les instruccions de l'Ajuda per a adquirir exàmens en dos passos molt simples des del mateix Simulador.

Aquesta App instal·la al teu dispositiu un Simulador de format lliure basat en continguts informàtics actuals i el temari vigent de l'Actic (disponibles Nivell Bàsic i Mitjà)

El Simulador és una bona eina per a comprovar si el teu nivell de coneixements informàtics és l'adequat per a decidir-te a fer l'examen oficial Actic.

Més enllà de l'interès mercantil que pugui tenir aquesta App, et recomanem que facis el major nombre possible d'exàmens al simulador, amb objectiu de conèixer en quina part del temari necessites un reforç i també per a assolir l'indispensable nivell de coneixement informàtic per a adaptar-te a la vida professional i domèstica actual.

Les errades que cometis als exàmens del Simulador t'ajudaran a aprendre i a adquirir el nivell necessari per a superar la prova oficial de l'Actic.

El seu funcionament és intuïtiu, només cal escollir el nivell Actic del qual et vols examinar, i respondre les preguntes en diferents formats que componen l'examen del simulador, i que estan dissenyats i pensats per a ser àgils en dispositius mòbils tàctils.

El Simulador disposa d'una secció d'Ajuda amb captures de pantalla incloses a on podràs consultar-hi les diferents accions que pots fer amb aquesta App.

Un cop finalitzat l'examen, podràs veure la nota que has assolit i una estadística, navegar per les preguntes i respostes per conèixer quines has encertat, quines no i quines eren les seves respostes correctes.

El pagament es fa a través del dispositiu mitjançant la passarel·la bancària segura de Caixabank Redsys, que interaccionarà amb el Banc de la teva tarja (pots consultar més informació sobre la passarel·la bancària segura de Caixabank a l'Ajuda del Simulador)

Un cop us sentiu prou preparats per fer l'examen Actic oficial i no penseu fer servir els exàmens que us resten al Simulador, podeu traspassar-los a altres usuaris sense cap càrrec per a ningú. Només caldrà que l'usuari receptor tingui l'App instal·lada al seu dispositiu i s'hagi enregistrat prèviament.

Si esteu interessats en disposar d'aquesta App per a grups educatius, escolars, centres de formació, contacteu amb la següent adreça:

percutormedia@percutormedia.com

Per a altres consultes o ampliacions d'informació sobre el funcionament, consulteu l'Ajuda de l'App o contacteu amb la següent adreça:

percutormedia@percutormedia.com

Apa, a gaudir-la !


Email: percutormedia@percutormedia.com

See more