qr

Barcoleta Shqip APK

Nese keni nevoj per ca te qeshura, ky eshte aplikacioni i duhur per ju...

Version2.5.1 (251)
UpdatedNov 18, 2020 (2 weeks ago)
DeveloperTetova Developers
CategoryApps, Comics
IDcom.flakki.barcoletashqip
Installs50,000+

******* BARCOLETA SHQIP *******

Ju mungon disponimi, apo jeni në shoqëri dhe keni nevoj për ndërim të disponimit por nuk ju kujtohen gjëra interesante, atëher ky aplikacion vlen për ju, këtu mund të gjeni më shume se 600 barcoleta...
Dhe shpresojmë që me ndihmën tuaj do të arrijmë të shtojmë numrin e barcoletave në të ardhmen...
Ju Faleminderit !
**************************************


**************************************
Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni në email ose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni, gjithçka ka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normal falë ndihmës tuaj...

Testuar në :

* Xperia St21i (Tipo)
* Samsung Galaxy S2
* Samsung Galaxy S3
* ZTE Kiss Plus
* HTC Desire C
* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)
* Acer Iconia B1 (Tablet )

*******

What's New

* Përmisim i disa gabimeve
* Shtim i barcoletave ( mbi 600 barcoleta )
* Dizajn i ri
* Mënyrë më të lehtë të përdorimit
* Shtim i opsionit Favoritet
* Shtim i opsionit shpërndaj barcoletën

Email: info@tetovadevelopers.com

See more
See more

See more