Download Shiko dhe Shfleto APK for Android - Games - Free - Latest Version

qr

Shiko dhe Shfleto APK

Watch and Browse videos from the internet

Version1.5.3 (282)
UpdatedJul 25, 2020 (10 months ago)
DeveloperShiko dhe Shfleto
CategoryApps, Entertainment
IDapp.shfleto.browser
Installs10,000+

Shiko dhe Shfleto është një web browser që ju mundëson me lehtësi të shikoni dhe shkarkoni video nga shumë faqe të ndryshme, vjen me karakteristika speciale që përfshijnë:

• Heqjen e reklamave të mërzitshme
• Qasje të lehtë te faqet tuaja të preferuara duke i shtuar ato në faqen kryesore
• Të gjitha shkarkimet mund të shikohen dhe qasen shumë lehtë dhe nga një vend
• Shpejtësi më e mirë

Videot mund te shikohen në aplikacion. Nëse preferoni tjetër video player, ne rekomandojmë VLC apo MX Player.

Për çdo pyetje apo vlerësim, na kontaktoni në shfletoapp@gmail.com

Nësë ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 ⭐ dhe ta shpërndani me shokët.

What's New

Rregullohet një problem që shkakton crash

Email: shfletoapp@gmail.com

See more