qr

Diari de Girona APK

Official App of Diari de Girona

Version3.19.0 (74)
UpdatedOct 08, 2020 (2 months ago)
DeveloperDIARI DE GIRONA, S.A.
CategoryApps, News & Magazines
IDes.epi.diaridegirona
Installs10,000+

Diari de Girona renova la seva app mòbil millorant el seu disseny perquè els lectors puguin navegar còmodament. Entre les principals novetats hi ha la millora en la navegació. Ara, des del Menú horitzontal es podrà accedir a la Portada i també es podrà navegar fàcilment pels Serveis que ofereix l'app, així com tenir la informació d'última hora que es pot veure a "L'últim".

Dins de les notícies hi navegació horitzontal que permet navegar entre els articles des del propi contingut, podent passar d'una informació a una altra ràpidament.

A més, per fer l'experiència més fàcil i dinàmica, amb només punxar en el menú superior també es podrà consultar d'una ullada totes les seccions de l'app, podent navegar còmodament per elles i accedint així, als continguts que més s'adapten a les necessitats de cada lector.

La visualització de notícies a portada també s'ha renovat, creant balcons de continguts per temàtiques en la portada de l'app adaptant-les als gustos dels usuaris i atenent a les seves necessitats informatives i de serveis.

What's New

Millores en els directes i les guies de TV

Email: mobil@ddgmedia.cat

See more