qr

eReolen APK

eReolen has thousands of titles from over 300 Danish publishers.

Version3.3.0 (231)
UpdatedJan 15, 2021 (5 days ago)
DevelopereReolen
CategoryApps, Books & Reference
IDdk.redia.eReolen
Installs100,000+

Med eReolens app kan du låne både e-bøger, lydbøger og podcasts fra biblioteket. Bøgerne kan læses/lyttes på din telefon eller tablet med eller uden internetforbindelse.

Gå på opdagelse i eReolens app, der præsenterer masser af inspiration til læsning og lytning – lad dig inspirere af:
- Temaer
- Lister med bøger
- Videoer
- Forfatterportrætter
- Redaktøren anbefaler

eReolens app indeholder derudover en præsentation af bøger på engelsk fra eReolen Global, nem genvej til at læse/lytte din seneste titel, filtrering af søgeresultater mm.

Praktisk info: For at bruge app’en skal du være oprettet som låner på dit lokale bibliotek. Hvis du ikke er låner allerede, bliver du oprettet ved et besøg på dit lokale bibliotek eller ved at oprette dig digitalt på dit biblioteks hjemmeside. eReolen er tilgængelig via folkebibliotekerne i alle landets kommuner.

Yderligere oplysninger:
Appen udbydes af Foreningen eReolen, Læs mere her: https://ereolen.dk/foreningen-ereolen.

What's New

Nu kan du holde styr på, hvad du tidligere har læst. Med den nye opdatering kan du tillade appen at opsamle data , så du fremover finder en liste over din lånehistorik under ”Min side”. I den nye version af appen kan du desuden finde endnu mere inspiration til din læsning med funktionen ”Noget der ligner”, hvor appen vil foreslå bøger, der minder om den bog, du er inde at kigge på – så er der ikke langt til dit næste læseeventyr.

Email: cmkaa@aarhus.dk

See more
See more