Multimedia Service Pack - Vanden Borre

Advertisement

Latest Version

Update
Nov 15, 2022
Developer
Category
Installs
50,000+

App APKs

Vanden Borre My Security APP

Vanden Borre My Security-antivirus en -internetbeveiliging beschermt u en uw persoonlijke informatie op uw Android-smartphone of -tablet.
Om deze app te installeren, moet u een Multimedia Service Pack hebben van Vanden Borre. Voor meer info surf naar vandenborre.be

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

✓ Bescherm uw apparaten tegen virussen, spyware, hackeraanvallen en identiteitsdiefstal
✓ Internet veilig verkennen
✓ Bezoek alleen veilige banksites (Safe Browser)
✓ Bescherm uw kinderen tegen ongeschikte inhoud met de nieuwe Huisregels
✓ Voor al uw apparaten - Android, Windows, Mac en iOS

Geniet zonder zorgen als u online ben, dus verken het internet, ga online winkelen, bekijk video's, beluister muziek, communiceer met uw familie en vrienden en laat Vanden Borre My Security u beschermen. Onze bekroonde beveiliging zet zich in voor u en uw naasten, altijd en op elk apparaat.

SCANNEN EN VERWIJDEREN

Antivirus beschermt u tegen virussen, trojans, spyware, enz. die uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen en verspreiden, en uw creditcardnummers, uw bankgegevens en andere waardevolle informatie kunnen stelen; wat kan leiden tot een verlies van privacy of geld.

BROWSER- EN BANKIERBEVEILIGING

Browerbeveiliging beschermt u op internet. Het beschermt uw veiligheid en privacy door u weg te houden van malware en phishingsites. Safe Browser verifieert ook de veiligheid van de banksites die u bezoekt.

UW PRIVACY BESCHERMEN

Vanden Borre My Security beschermt uw privacy op meerdere manieren. Antivirus en Browserbeveiliging houden u weg bij applicaties en webpagina's die uw privacy kunnen schaden.

UW KINDEREN BESCHERMEN

Vanden Borre My Security is ontwikkeld om aan de beschermingsbehoeften van uw gezin te voldoen. Vanden Borre My Security bevat alles wat u nodig hebt om uw kinderen online te beschermen: browserbeveiliging, ouderlijk toezicht, veilig zoeken en de tijdslimieten. Eén beveiliging voor u en uw hele gezin.


APARTE ‘VEILIGE BROWSER’-PICTOGRAM IN OPSTARTPROGRAMMA
Veilig browsen werkt alleen wanneer u op internet surft met de Veilige browser. Om Veilige browser eenvoudig als standaardbrowser in te stellen, installeren wij een extra pictogram in het opstartprogramma. Hierdoor is het ook voor een kind makkelijker om de Veilige browser te starten.

NALEVING GEGEVENSPRIVACY
Vanden Borre past altijd strikte beveiligingsmaatregelen toe om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw persoonlijke gegevens te beschermen. Bekijk hier het volledige privacybeleid: https://www.vandenborre.be/voorwaarden-verkoop-gebruik/algemene-voorwaarden-van-het-multimedia-service-pack#msp_2018

DEZE APP GEBRUIKT DE TOESTEMMING VAN DE APPARAATBEHEERDER
Apparaatbeheerdersrechten zijn vereist voor het uitvoeren van de toepassing en Vanden Borre gebruikt de respectievelijke machtigingen volledig in overeenstemming met het Google Play-beleid en met actieve toestemming van de eindgebruiker. De toestemmingen voor Apparaatbeheerder worden gebruikt voor de functies Ouderlijk toezicht, met name:

• Voorkomen dat kinderen de toepassing verwijderen zonder ouderlijke begeleiding
• Browserbeveiliging

DEZE APP GEBRUIKT TOEGANKELIJKHEIDSSERVICES
Deze app gebruikt toegankelijkheidsservices. Vanden Borre gebruikt de respectievelijke toestemmingen met actieve toestemming van de eindgebruiker. De toegankelijkheidstoestemmingen worden gebruikt voor de functie Gezinsregels, met name voor:
• De mogelijkheid van een ouder om het kind te beschermen tegen ongeschikte webinhoud
• De mogelijkheid van een ouder om gebruiksbeperkingen op apparaten en apps van een kind toe te passen. Met het Toegankelijkheidsserviceprogramma kan het gebruik worden gecontroleerd en beperkt.
Read more