Zarządzanie leadami
Użytkownik może zalogować się do naszej aplikacji, używając nazwy użytkownika i hasła. Może zaznaczyć swoją obecność, a następnie przejść do przypisanych mu zadań i odpowiednio oznaczyć ich status. Podobnie może przeglądać wszystkie swoje aktywności, aktualizować swoje postępy, przeglądać projekty, przeglądać i przesyłać pliki, dodawać komentarze itp. Użytkownik może zresetować hasło i usunąć swoje konto na stronie Ustawienia konta.
Więcej informacji
Reklama



